Barcos de Vela

La colecció dels vaixells mes famosos de la història.

Els HMS Temeraire i el HMS Victory (Galions)

Els HMS Temeraire i el HMS Victory, dos vaixells de l’armada Britànica a 1798-1800. Van ser els vaixells de vela més potents de la seva epoca ja que posseïen més de 250 canons entre els dos costats.

Santísima Trinidad

Imatge relacionada

El Santísima Trinidad (oficialment Nuestra Señora de la Santísima Trinidad) fou un navili de linea espanyol de 120 canons, ampliats fins a 140 posteriorment, el qual fou el més gran i millor armat de la seva època, sent l’únic vaixell que comptà amb 4 cobertes. La tripulació i guarnició era de 1.071 places i 25 criats.

El USS Constitution

El USS Constitution encara pot navegar, ja que els americans el van arreglar, i ara passa per les platjes davant el museu “Parc d’Història Nacional de Boston”.
Una fragat fabricada a 1797 i anomenada en honor de la Constitució Americana pel president George Washington.

El bergantí Endurance

El bergantí Endurance, vaixell que a 1914 va liderar i efectuar la Expedició Imperial Trans-Antàrtica de Sir Ernest Shackleton.
Però desgraciadament, va quedar encallat al gel i va ser abandonat per la tripulació, per després enfonsar-se.

caravel·les (La Niña, La Pinta i La santa Maria)

(vaixell fictici) Perla negra

Resultat d'imatges de Perla negra

The Black Pearl (també conegut com El Perla Negra a Hispanoamèrica i La Perla Negra a Espanya) és un vaixell fictici pertanyent a l’univers cinematogràfic de la saga de Pirates del Carib. És el vaixell més veloç de tots els mars, usant unes veles negres estripades, que després van ser reparadas. Disposa d’un armament total de 32 canons de 12 lliures. Els seus veles negres són la seva característica principal per diferenciar-se dels altres i la seva velocitat superior a qualsevol navili li permet a Jack, juntament amb la seva particular brúixola, arribar a qualsevol lloc que ell desitgi.

La Venjança de la Reina Anna

Resultat d'imatges de La Venganza de la Reina Ana

La Venjança de la Reina Ana (en anglès “Queen Anne ‘s Revenge”) era un vaixell amb el qual Barbanegra va solcar la costa occidental d’Àfrica i el Carib, i va atacar a vaixells de diverses nacionalitats, especialment vaixells anglesos, holandesos i portuguesos. Originalment el nom del vaixell era “Concord”. Es va construir a Gran Bretanya en 1710, però els francesos van robar dos anys després, el van rebatejar com “La Concorde” i ho dedicarien al tràfic d’esclaus. Es tractava d’una fragata que podia carregar fins a 300 tones.