Warships

Vaixells dedicats a la guerra, eines de destrucció al mar. Van fer-se populars pels exèrcits després de la batalla entre el CSS Virginia i el USS Monitor al 1862.

Models com ara el Bismarck dels Alemanys, el USS Arizona dels Estats Units, i el Mikasa del Japó.

El Mikasa de l’Imperi Japonés.

Portaavions


El Príncipe de Asturias 

(R-11) era un portaavions per a avions  de l’armada espanyola que podia carregar fins a 29 aeronaus. El R-11 va ser el vaixell insígnia  de la flota naval espanyola, i va ser el tercer portaavions de la història de l’armada espanyola.


USS Enterprise (CV-6)

USS Enterprise (CV-6) in Puget Sound, September 1945.jpg

L’USS Enterprise (CV-6) va ser el sisè portaavion de la marina dels Estats Units i el setè vaixell en portar aquell nom. 

Destructors

Yūzuki

Yuzuki.jpg

El Yūzuki va ser l’últim destructor de la Classe Mutsuki. Va servir en l’Armada Imperial Japonesa durant la segona guerra japonesa i la segona guerra mundial

El USS Zumwalt

és un destructor de míssils guiats de l’Armada dels Estats Units. És el buc líder de la classe Zumwalt i el primer que rep el nom de l’almirall Elmo Zumwalt. El navili té capacitats furtives i malgrat la seva enorme grandària té una secció radar equivalent a la d’un petit vaixell de pesca. El 7 de desembre de 2015, el buc va començar les seves proves de mar per a unir-se a la flota estatunidenca.​ Va ser assignat el 15 d’octubre de 2016, el seu port base es troba en Sant Diego, Califòrnia.

EL BISMARCK

Cuirassat Bismarck

El cuirassat Bismarck, vaixell alemany que va lluitar a la WWII. Va participar ell sol contra l’armada britànica i françesa a la batalla de Dinamarca.